Family Trip

_DSC6736“>

_DSC6738

_DSC6978

Gambar tak bole upload.Akan bersambung…

no comments

Leban Chondong Ride

Baru teringat nak up.Tapi ini ride ke Udang Galah ke Leban Chondong baru-baru ni…sengal jugak2 nak menyampaikan.Bukan main jauh.Naik plak muto sukan.Tangkap pinggang beb!





no comments

Makan angin daa

Assalamualaikum.
Baru2 ni sempat pegi Gold Coast Australia.Pegi dua beranak je pun…ada hal skit.Kat sana 3 hari dua malmgitu..



no comments

Pepah..pepah..pepah..

Assalamualaikum
Gila lama tak update.Korang tengok last aku update bila.Hehe
Ok,saje nak kasi meriah skit blog aku ni,tempek la sikit gambar.Ini gambar masa trackday awal tahun baru ni..
Ada senang lagi aku up lagi..kalau senang la,DAN kalau rajin….
hehe
salam..

Gambar credit tu Shazli Shamsudin Photography dan Kedai Gambar

no comments

Raya 2013

Seperti tahun-tahun sebelom ni,aku beraya di kampung orang umah Melaka.Kali ni ada tambahan ahli keluarga baru,Muhammad Firas yg baru berusia 30hari lebih.
DSC00081a
DSC00061DSC00084
DSC00162DSC00158a
DSC00630a
DSC00232a
Selamat Hari Raya kepada pengunjung blog.Maaf Zahir dan Batin

1 comment